Dacă ți-a plăcut jocul video The Last of Us, atunci cu siguranță te vei bucura să afli despre serialul cu același nume care va fi difuzat pe canalul HBO. Iar asta nu este tot! Mai avem o veste bună! O parte din actorii după care au fost realizate personajele jocului au anunțat că vor apărea și în serial, lucru pentru care suntem convinși că producția va căpăta și mai multă credibilitate și bineînțeles, popularitate.

Primul sezon al serialului The Last of Us va avea zece episoade și va reprezenta o adaptare a jocului The Last of Us lansat în anul 2013. Dar, conform producătorului Neil Druckmann, nu chiar toate episoadele vor urma cu fidelitatea povestea din joc, ci vor exista și unele a căror acțiune va fi una cu totul imprevizibilă și neașteptată. Dar, atât Neil Druckmann, cât și Craig Mazin, au asigurat fanii francizei că elementele noi din film nu vor schimba povestea originală, ci doar îi vor oferi mai multă profunzime. 

Filmările pentru serial sunt în plină desfășurare, motiv pentru care, avem certitudinea că actorii care au fost confirmați până acum, îi vom vedea cu siguranță și pe micile ecrane. 

Pe de altă parte, se pare că vom avea plăcerea să cunoaștem și câteva personaje noi, portretizate special pentru acest serial și care nu fac parte din joc. De exemplu, îl avem pe domnul Adler, jucat de actorul Brand Leland din producția Friday Night Lights, care este unul din ultimii actori acceptați la audiție. 

Dacă vrei să afli și restul actorilor care își vor face apariția în serial, ți-am pregătit o listă cu cei care au spus prezent până acum. Iată cu cine vom avea de-a face:

Pedro Pascal îl rolul lui Joel

Pedro Pascal este actorul care va juca rolul protagonistului masculin din faimoasa producție. Așa cum ne și doream, Pedro este cel pe care îl vom vedea alergând cu disperare pentru a se elibera dintr-o zonă de carantină și pornind într-o călătorie fantastică într-o Americă post-apocaliptică. Dacă numele lui Pedro ți se pare cunoscut, poate ți-l amintești din Game of Thrones, producție în care l-a portretizat pe Oberyn Martell. Alte show-uri notabile în care a mai apărut sunt: Narcos, în care l-a jucat pe Javier Pena și The Mandalorian, în care l-a jucat pe Din Djarin.

Bella Ramsey în rolul lui Ellie

Fanii Game of Thrones o vor recunoaște într-o clipită și pe actrița personajului Ellie, Bella Ramsey, deoarece și ea, la fel ca și Pedro Pascal, a avut un rol, jucând-o pe Lyanna Mormont, într-unul din cele mai controversate și populare seriale TV din ultimul deceniu. Atât în joc, cât și în serial, Ellie este o orfană imună la virusul care face ravagii pe pământ și trebuie să ajungă la un grup numit Fireflies pentru a lua parte în dezvoltarea unui antidot. 

Gabriel Luna în rolul lui Tommy

Gabriel Luna nu apare pentru prima dată într-un serial HBO, el jucându-l în trecut pe Robbie Reyes supranumit Ghost Rider. De data aceasta, ne întâlnim cu Gabriel în rolul lui Tommy, fratele lui Joel, un fost soldat, care nu și-a pierdut visele și idealurile, în ciuda situației drastice în care se află omenirea din universul The Last of Us.

Merle Dandridge în rolul lui Marlene

Merle Dandridge i-a dat viață li Marlene atât în prima The Last of Us, cât și în The Last of Us II, împrumutându-i vocea. Marlene este lidera grupului Fireflies, iar actrița Merla Dandrige a mai jucat în show-uri precum The Night Shift, Greenleaf și Murphy Brown.

Nico Parker în rolul lui Sarah

După rolul care a făcut-o celebră în producția Dumbo, reimaginată de Tim Burton în anul 2019, Nico Parker se întoarce în lumina reflectoarelor în calitate de June, fiica lui Joel. Ea a mai jucat în miniseria HBO The Third Day, apărând în trei din cele șase episoade ale sale.

Jeffrey Pierce în rolul lui Perry

Jeffrey Pierce și-a împrumutat vocea personajului Tommy în producția Naughty Dog, dar de data aceasta se a primit rolul lui Perry, un rebel care locuiește într-una din zonele carantinate ale țării. El a mai jucat și în numeroase alte serii printre care amintim: Bosch și Castle Rock.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here