(P) Ergohuman Elite Plus Ergofit MARS – un scaun special creat pentru momentele în care explorezi universul jocurilor video

0
279

Orice gamer care se respectă are nevoie de un scaun pe măsura pasiunii sale pentru jocurile video. Un scaun pentru gaming schimbă radical regulile stilului de joc transformând în extaz o simplă plăcere de zi cu zi. Și pentru că atunci când vine vorba de jocuri puțini mai sunt atât de dedicați ca noi, echipa Gamebros, în articolul de astăzi vrem să-ți prezentăm un scaun de gaming care nu numai că îți va îndeplini toate așteptările, dar le va și depăși.

Este vorba despre scaunul de gaming Ergohuman Elite Plus Ergofit MARS, un scaun cu un design unic, creat special pentru jucătorii de elită, cu suport optim pentru brațe, dar și diverse funcții care îi conferă flexibilitate. Nu poți găsi la niciun alt scaun de gaming ceea ce îți oferă Elite Plus Ergofit MARS, iar dacă vrei să ai parte de o experiență absolut senzațională când te avânți în universul jocurilor video, merită pe deplin să faci o astfel de investiție.

Prin ce diferă scaunul Elite Plus Ergofit MARS de alte scaune de gaming?

Mai întâi de toate, înainte de a-l prezenta pe îndelete, trebuie să spunem despre Elite Plus Ergofit MARS că este un scaun profesional, un detaliu foarte important pentru cei care vor să investească în calitate.

Elite Plus Ergofit MARS este alcătuit dintr-o ramă de aluminiu, acoperită cu finisaje negre și tapițerie din piele ecologică, vopsită în nuanțe tari și foarte prietenoasă cu pielea, chiar și atunci când petreci mai multe ore pe zi la birou, nemișcat, în fața calculatorului.

Elite Plus Ergofit MARS se mai remarcă și printr-un suport lombar ce poate fi reglat în înălțime și are patru puncte de fixare. 

La acest scaun mai poți regla și înălțimea sau adâncimea șezutului, dar și gradul de înclinare al spătarului, prevăzut de asemenea tot cu patru puncte de fixare.

Iar dacă toate aceste funcții nu te-au impresionat, ei bine, îți vom spune în continuare ceva care cu siguranță te va da pe spate. Elite Plus Ergofit MARS are un mecanism unic pentru reglarea tensiunii spătarului în funcție de greutatea utilizatorului. Acest mecanism sporește radical gradul de confort, făcând din Elite Plus Ergofit MARS un accesoriu special, potrivit nu doar pentru gameri, ci și pentru persoanele care petrec foarte mult timp la birou și vor să elimine odată pentru totdeauna din viața lor probleme de spate.

La Elite Plus Ergofit MARS se pot regla chiar și cotierele și nu oricum, ci în diferite poziții, astfel încât atunci când îl folosești, nici măcar brațele nu îți obosesc. De asemenea, acest scaun deosebit oferă și picioarelor un tratament special datorită suportului său detașabil pentru picioare, confecționat tot din aluminiu și acoperit cu piele din microfibră.

Iar dacă toate elementele enumerate mai sus, pe care le poți regla după bunul plac, nu te-au convins deja că ai nevoie de un astfel de scaun în viața ta, atunci cu siguranță o va face tetiera sa reglabilă 2D, la care se pot regla atât înălțimea, cât și gradul de înclinare.

În ceea ce privește greutatea, datorită materialelor din care este fabricat, Elite Plus Ergofit MARS cântărește 34.5 kilograme, iar cu ambalajul în care este livrat atinge 40.4 kg.

De asemenea, achiziționat de pe website-ul Ergohuman, beneficiază  de o garanție de 5 ani, mai mult decât suficient pentru a te acomoda cu noul stil de viață pe care poate să ți-l ofere și pentru a-i descoperi până la ultimul, toate secretele.

Un scaun cu un design revoluționar

Am încercat scaunul Elite Plus Ergofit MARS și ne-a lăsat pur și simplu fără cuvinte. Este un scaun de gaming net superior față de tot ceea ce am testat până acum și din acest motiv ne-am gândit să ți-l prezentăm și ție.

Chit că ești un gamer hardcore sau doar un amator, dacă te afli pe acest website, cu siguranță îți plac la nebunie jocurile și ca să profiți la maxim de tot ceea ce ele îți pot oferi ai nevoie și de echipament pe măsură.

Nu lăsa oboseala corpului să-ți strice distracția și mai ales, nu aștepta ca durerea de spate să devină insuportabilă pentru a investi într-un scaun de gaming ca acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here