Deathloop a fost lansat exclusiv pe consola PlayStation 5 acum câteva zile și a devenit unul din jocurile anului 2021 care a primit cele mai multe recenzii. 

Deocamdată Deathloop este disponibil exclusiv pentru consola PlayStation 5, iar ceea ce este diferit la el față de alte jocuri cu același statut este faptul că el a fost creat de Arkane Studios, un studio care aparține de Bethesda și implicit de Microsoft.

Cu alte cuvinte, deși Arkane Studios și Bethesda sunt doi producătorii de jocuri Xbox, din cauză că contractul de exclusivitate cu Sony a fost semnat de către Bethesda înainte ca studioul să bată palma cu Microsoft, acest joc a fost lansat pentru PlayStation 5 înainte de a fi disponibil pe Xbox.

Chiar din trailerul jocului se poate observa faptul că Deathloop se va putea juca timp de 12 luni doar pe PlayStation 5 sau doar pe PC, dar asta nu înseamnă că nu ne putem entuziasma încă de pe-acum pentru la anul când îl vom putea juca și pe Xbox.

Să fi lansat Xbox cel mai bun joc al anului 2021 pentru consola PlayStation 5?

Paradoxal, conform recenziilor semnate de cele mai mari nume din industria jocurilor video, se pare că Xbox a lansat cel mai bun joc din anul 2021 pentru consola PlayStation 5.

Despre Deathloop IGN spune că deși este un joc foarte complex, este unul din titlurile cu cel mai spectaculos design jucate vreodată. Conform acestei publicații, Arkane Studios a clădit o lume minunată, plină de idei interconectate între ele într-un mod inteligent, unde timpul influențează spațiul, spațiul influențează tacticile și tacticile influențează layout-ul. IGN a acordat acestui joc un punctaj de 10 puncte din 10.

GameSpot consideră că partea Deathloop merită cele mai multe laude pentru felul cum creează armonie între lucruri care la prima vedere par atât de diferite. Totul este format din mai multe bucăți care creează un puzzle imens, pe care odată ce îl descoperi, îți dai seama cu adevărat ce ai realizat de fapt. De asemenea, o mulțime de elemente de estetică par să se combine la început la fel ca uleiul cu apa, dar treptat treptat îți dai seama că totul are sens și un loc aparte în cadrul jocului. Și GameSpot, la fel ca IGN a acordat jocului Deathloop 10 puncte din 10.

Testerii de la GamesRadar au fost de părere că jocul se transformă cu fiecare oră petrecută cu el și pe măsură ca acțiunea să desfășoară în fața ochilor tăi, este imposibil să nu rămâi impresionat de ceea ce a putut crea studioul Arkane. În viziunea GamesRadar Deathlop este ceva diferit, ceva stylish, ceva nou, pe care nu prea ai ocazia să-l joci în fiecare zi. Dar cu toate acestea, cei care l-au jucat de la GamesRadar au fost mai stricți decât cei de la IGN și GameSpot și i-au acordat doar 9 puncte din 10.

Push Square a spus că doar puține jocuri se mai pot mândri cu încrederea de sine pe care o afișează Deathloop. Deathloop este un joc foarte carismatic, care îți oferă o mulțime de variante când vine vorba de gameplay și îți permite să-ți afișezi personalitatea. Când joci Deathloop ai parte de nenumărate ore de distracție dar și de tot felul de ocazii și oportunități care îl transformă într-un joc cu adevărat unic. S-ar putea ca Deathloop să fie ultimul joc de la Arkane Studios care va mai putea fi jucat pe consolele Sony, dar chiar și așa, creatorii săi și-au făcut făcut ieșirea din scenă absolut spectaculoasă. Pe de altă parte, dintre toți cei de până acum, Push Square au fost cei mai zgârciți cu notele și i-au acordat jocului Deathloop doar 8 puncte din 10.

Au mai comentat despre Deathloop și cei de la Purebox, fani înrăiți ai consolelor Xbox, care au recunoscut că sunt foarte invidioși pe cei utilizatorii consolelor PlayStation 5 și așteaptă cu sufletul la gură ca jocul să apară anul viitor și pe Xbox și de asemenea, să fie într-o zi disponibil și pe Game Pass.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here