Blizzard a anunțat acum trei săptămâni că World of Warcraft: Shadowlands nu se va lansa pe 27 octombrie. Dezvoltatorul încă plănuiește să lanseze extensia înainte de sfârșitul anului, însă nu are o nouă dată de lansare momentan.

Conform unei declarații susținute de producătorul executiv al jocului WoW, John Hight, amânarea va permite ”imbunătățiri adiționale”, echilibru și lucru pentru un rezultat final favorabil, ceea ce el susține că a fost o provocare, în mare parte deoarece Shadowlands este ”una dintre cele mai complexe extensii” din istoria WoW, iar pe de altă parte acest fapt se datorează pandemiei COVID-19, întrucât dezvoltatorii au fost nevoiți să lucreze de acasă.

Hight a anunțat de asemenea că pre-patch-ul Shadowlands, ce va pregăti scena pentru lansarea extensiei, este disponibil din 13 octombrie. Patch-ul va include ”restructurarea echilibrată a caracterelor”, noua zonă ”Exile’s Reach” și ”o nouă platformă de personalizare a caracterelor”.

De asemenea va fi disponibilă o defensivă împotriva strigoilor Scourge, însă nu putem spune cu siguranță până ce ne vom apropia mai mult de noua dată de lansare a noului Shadowlands care ar fi aceea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here